søndag den 31. oktober 2010

Se straks om du har vundet

Så blev det 1 november og vinderne af mit lidt alternative lotteri er fundet . Tak til alle som gad og deltage , hvis det var mig muligt skulle alle have en gave , men thats life :-) Kat skulle have assisterede mig ved trækning , men eftersom jeg næsten ikke har været hjemme grundet mit arbejde , så er trækning foregået på jobbet . Af samme årsag står det sløjdt til med det kreative , det har måtte vige til fordel for jobbet . Men intet er så galt at det ikke er godt for noget.....har udsigt til ferie og på torsdag drager jeg til det norske , mere om det senere. Vinderne af lotteri er :

Talentina

Irene

Komadyret

Kerstin

Mette

Mymlen&My

Af ren November glæde er der trukket 3 ekstra vindere . Hvis vinderne vil sende deres adresser så vil gave nå jer i uge 45 , min mail findes et sted på bloggen .

God uge til alle :-))

mandag den 25. oktober 2010

Englen fra Sverige

Jovist , der findes engle i Sverige , min hemlis kompis må bestemt være een af dem . Hemlis har sendt mig en pakke med : Chocolat Dream som er kaffe - et yndigt krus med en fe , 3 smukke grønne knapper og hele 4 bundter garn af det fineste Alpaca uld fra Chile i smukke nuancer .Jamen det er helt fantastisk :-))
Mange tusinde tak hemlis , jeg ved at du læser med her :-) Hvem hemlis er aner jeg ikke , men hun kommer fra Bohus - Bjørko ....Endnu en gang : Mange tak hemlis .

fredag den 22. oktober 2010

Selbu Love

Jeg er tosset med selbu strik i alle afskygninger , nu har jeg strikket et par strømper . De skal nok holde kulde på afstand når den tid kommer - for kors i hytten de er varme , der er nærmest tale om varme isolering !! Ikke at det gør noget , for jeg er en frossenpind , det er frygtelig at fryse .

Mønster har jeg fra et Rauma hæfte og garn er strømpegarn fra Navia - det hele er strikket på pinde 3,5 .

God & kærlig weekend til alle :-))

lørdag den 16. oktober 2010

Votter & Kattejammer

Votter , hende her har farvet garnet og designet mønster , jeg har strikket . Garn er uld fra Finlands får , må være nogle robuste arter , da det som nævnt i andet indlæg er garn med 'substans' i . Det hverken klør eller kradser , faktisk er det så blødt som en barnekind . Jeg er tilfreds både med produktet og resultatet.

Kat har tillagt sig en kedelig vane , den vil have opmærksomhed , ikke at det i sig selv er en forbrydelse , men når kat står og MIAWER meget højt ind i ansigt midt om natten for at blive kælet med , så er det svært at smile.
Kat mangler ingen verdens ting , mange ville formentlig gerne bytte tilværelsen ud med kat . Måske får kat for meget opmærksomhed ? Ligesom med børn , så bliver de utidige og kræver noget konstant....Nå , det går nok i sig selv igen ,mon ikke kat besinder sig og erkender at det ikke nytter at plage om noget om NATTEN .

God Lørdag til alle :-))




tirsdag den 12. oktober 2010

Alle kan vinde

I April måned købte jeg en strikketaske på nettet af Felisistrikker , dengang havde jeg ingen blog . Det har jeg nu og jeg kan se at der har været mange besøgende i den relative korte periode bloggen har eksisteret .

Jeg kunne skrive et laaangt indlæg om hvor glad jeg er for besøgende og kommentarer til det uldne jeg viser , og om hvor inspirerende det er at have 'blogvenner' , men det gør jeg ikke.

Derimod laver jeg et lille lotteri ,hvor  alle kan vinde .Man deltager ved blot at kommentere dette indlæg og tilkendegive hvilken pakke man ønsker at vinde. Man kan vinde følgende :

  1. En blød pakke
  2. En hård pakke
  3. En kombination af blød / hård.
Trækning vil foretages 1 November 2010,
Der trækkes 3 vindere , kat vil assistere mig ved trækning.
Håber af hjertet at i har lyst til at deltage også Maprownha fra Rusland

mandag den 11. oktober 2010

Med Nål & Tråd

Når man ikke har haft det store held i kærlighed , så er det godt at man kan have det i give aways :-))
Man har vundet igen , et kæmpe fint broderisæt fra Hobby & Turboks mammaen .

Hvilken start på ugen , den kan kun blive god :-) Er virkelig glad selvom broderi ikke just er det jeg gør så meget i , men tankerne har da kredset om det , derfor kommer Guro's pakke som sendt fra himlen .

100000 tak Guro for præmie , jeg er fuld af gladhed :-)))

lørdag den 9. oktober 2010

Rib

Indimellem votte produktionen strikkes der lidt rib til de små. På min arbejdsplads vrimler det med enten gravide eller nogen der har født . Tradition har hidtil været at jeg har strikket et svøb/ tæppe til de ventende , tradition omfatter nu osse strik i rib , det er nærmest en 'barselspakke'  og noget der ses frem til at modtage :-)

Genser i rib , strikket op i Lammeuld fra 123knit , vældig nemt og ligetil :-)
Opskrift fra Nøstebarn.

Ønsker alle en rar og harmonisk weekend :-)

torsdag den 7. oktober 2010

Alt kan ske

Når man er væk fra den digitale verden et par dage . Har været hospitaliseret , kommet hjem med et nydeligt broderi på mave. Ser nu til min store glæde at jeg har vundet fin præmie hos Strikk og tøys , præmie er en utrolig smuk bog : Maskeball af Tine Solheim . Jeg er yderst glad , meget glad , den kommer som sendt fra himlen :-))

Mange tusinde tak.

lørdag den 2. oktober 2010

Votter & Suppe

Strik een vot , strik een til , så har du et par :-) Votter er et kit fra Finland , de er ligeså anvendelige som det første par jeg strikkede .

Se så lige lørdagskøbet , en lørdags skat af de helt store : Suppeterrin med de yndigste blomster på , halvtres danske kroner , anvendelig både til det gastronomiske og dekorative :-)))

 God og rar weekend til alle




fredag den 1. oktober 2010

Fredags skat

På vej hjem fra Netto , plejer jeg lige at stikke snuden ind hos den efterhånden store genbrugsbutik , der kunne jo stå nogle skatte der ventede på mig.. Det var tilfældet i dag , fad stod nydelig på hylde og den tiltrak sig straks min opmærksomhed . Fad er ildfast og kostede 10,-  skriver ti kroner !! Det var da så rørende billigt at man næsten fik en tåre i øjet .
Venlig ældre dame pakkede skatten ind i bølgepap og hjemad gik det. En rigtig fredags skat er det :-))

God & stemningsfuld fredag til alle