onsdag den 23. marts 2011

Here comes the sun

Tæppet varsler al det gode som skal komme : Sol og varme :-) Allerede nu kan man så småt fornemme hvor det bære hen af.... I Love It !! :-)

Tæppe er strikket i ekstra fine merino.
Opskrift og garn er fra Pickles , opskrift er ganske gratis .

Holder fri til tirsdag , har ingen aktuelle planer , det passer mig så fint :-))

God dag & Solskin til alle

onsdag den 16. marts 2011

Har du et par timer?

Så kunne du strikke en vest eller måske to . Nemt og ikke tidskrævende lille projekt . De ryger med på job idag. Ikke at jeg skal jobbe , men chef fylder år, hun skal fejres på behørigvis .
 Jeg smider 'Camomille' og de små veste ( som er til en kollegas pige ) op i cykelkurv og sætter kurs mod København. Festligt bliver det :-)

Opskrift på vest er fra Pickles . Opskrift er gratis , begge er størrelse 1 år.
Garn er fra Garnudsalg , begge veste er strikket op i dobbelt Blackhill Højlandsuld
Pinde 5,5

God dag & Solskin til alle



søndag den 13. marts 2011

Tomat til jul

Et par sokker i farven 'Tomato' , de ryger straks i kurven til julegaver .
Sokker er strikket i madelinetosh sock yarn og købt hos Slavi .

 Garn er et nyt og fornøjeligt bekendtskab , 100% merinould og håndfarvet . Tænker at de kunne bruges som hyggesokker , tvivler nemlig lidt på om de er særlig slidstærke .

Sokkemønster er Nemesis , ganske enkelt og dog tilpas udfordrende til at man ikke går ned med second sock syndrome , mønster er tillige gratis :-)


Dejlig søndag & tomater til alle :-)



































fredag den 11. marts 2011

Heldiggris , er det dig?

Det kan du blive , hvis du har lyst til at deltage i mit lille forårs lotteri . Du skal såmænd bare tilkendegive at du deltager ved at efterlade en kommentar.

Du kan vinde :

  • Duo - 100 g
  • Kid Mohair - 100 g
  • Amimono - Strikhæfte af Helga Isager
Alt er fra Sommerfuglen

Vinder findes 1 April og der bliver sikkert nogle ekstrapræmier , hvad det bliver aner jeg ikke ( endnu )

Den sidste uges tid har været præget af arbejde og forårs rengøring , mange klude er blevet vredet , efter en grum og lang vinter trængte der !! Det hele fremstår rent og nydeligt , man kan slikke gulvet hvis man lyster , uden at komme galt afsted . 

Nyt fra strikkefronten :  Der er ryddet og sorteret i garn . Noget skal gemmes , noget skal ikke . Eet er dog sikkert : Jeg mangler ikke garn og kommer højst sandsynligt aldrig til det .

Indimellem alle gøremålene er der blevet strikket lidt sokker og et lille tæppe , vejr og tid har ikke været til fotografering , men sol skulle titte frem i weekend .

Jeg er stort set tilfreds - med det hele :-)

God weekend til dig og dine :-)



onsdag den 2. marts 2011

Det var jo ikke så slemt

Kan i huske at jeg peb over blonden til Camomille ? Jeg skal aldrig pibe mere -i alt fald ikke over Camomille , for da jeg først kom i gang , ja så gik det over stok og sten.

Faktisk gav det mig så meget blod på tanden , at jeg er gået i gang med Camomille 2 , i grøn.  Har set det i smuk blå hos Irene  eller hvad med et sort , set hos hende her  . Det er lutter retsstrik , ingen særlig teknik , kombineret med lidt tv kiggeri , ski VM i Norge og kaffe i spandevis  , ja , så jeg nærmest lykkelig :-))

FAKTABOKS :

Design : Camomille - Helga Isager
Garn : Isager Alpaca 1 - Isager Tvinni
Anvendt: 100 & 100 
Købt hos : Sommerfuglen
Pinde : 3 , 5