lørdag den 31. juli 2010

Malmø

kalder på mig i dag , trænger til at se noget andet , og siden jeg ikke kommer udenlands i år , så er en lille sviptur over sundet ikke at foragte :-)

For et stykke tid siden købte jeg en taske hos Madarinaduck , det var : Love at first sight , siden da er kærligheden til den falmet !! Den er alt alt for stor til mig og den er slet ikke behagelig at ha med rundt.
Bevares - den kan rumme en masse , men det giver et forfærdeligt rod .

Jeg har været dybt i lommerne for at købe denne her , med pung . Men  kors i hytten , den er alle pengene værd :-)

  God Lørdag  og energi til alle :-))


torsdag den 29. juli 2010

Sommer

Tæppe, til barnevogn eller hvad man nu måtte ønske at anvende det til. Har hæklet lidt flere lapper end det forrige , nemt og absolut behageligt håndarbejde i disse sommertider . Man behøver ikke være en erfaren hækler for at fremstille disse , bare kast dig ud i det :-)

Alt er hæklet i Mandarin Petit  fra Sandnes Garn - nål 3,0
Opskrift :        Markno , men er ikke længere tilgængelig i deres sortiment.















mandag den 26. juli 2010

Tilbage...

Efter en meget ufrivillig blogpause :-(  Og uden adgang til den elektroniske verden... Jeg har tilbragt de sidste fjorten dage på 13 etage , men nu er jeg hjemme igen :-))) Katten er glad , min familie er glad , og jeg er glad, kan det blive bedre ?? Jeg tror det næppe...

Det ik meget jeg har fået produceret , så der er mangt og meget der skal indhentes..i mit eget tempo.

Jeg har savnet min blog og det netværk jeg har fået opbygget ..så ved i det :-))

 Knus og lakridspiber til alle :-)

lørdag den 10. juli 2010

Det roder...

På mit spisebord , men rodet får snart en ende . I dag skal jeg til afslutning i min Strikke Cafe , der bliver stillet pavillion op foran forretningen , så kan vi sidde med vores nørklerier og smelte i 30-32 graders varme .

Jeg hækler , og jeg hækler grydelapper !!! Har aldrig hæklet een eneste grydelap ,det var det samme med kludene , men jeg lod mig begejstre af  Heidi .

Har tænkt lidt på om jeg skulle lave en Give Away , F.eks kunne man vinde et weekend ophold hos mig i København...det kan man da sige er anderledes , sjovt kunne det osse blive, hahaha :-)

 
Solrig dag og gode tanker til alle :-))





tirsdag den 6. juli 2010

Tour De Karklud....

Med hjælp ( se forrige indlæg ) fik jeg rettet op på skævheden. Jeg har hæklet disse klude , næsten i samme tempo som rytterne i Tour De France , og nu gider jeg ikke mere. Bevares , det er hurtigt arbejde , men kors i hytten hvor er det kedeligt , men lad nu det ligge...Jeg er let at begejstre og når jeg ser noget mine evner rækker til , så skal det laves og helst med det samme. Det var tilfældet med kludene som jeg spottede Her og Her .     
Hæklet i 100% Bomuld fra den lokale Isenkræmmer med nål 3,5 . Teknik meget enkel , det hele foregår i bagerste maskeled .

I dag kommer en længe ventet pakke fra Italien , jeg har købt denne taske , den er stor - der kan være både hovedpude , strikketøj , et halvt bibliotek  og en kat i . Jeg har taske fetish og jeg skammer mig ikke over det.... God og solrig uge :-))




fredag den 2. juli 2010

Skævt

Hvorfor bliver mine klude skæve? Det kan ikke passe at jeg ikke kan hækle så simple ting som en lille klud ...

Findes der råd mod skævhed ?  God og solrig weekend :-)