fredag den 2. juli 2010

Skævt

Hvorfor bliver mine klude skæve? Det kan ikke passe at jeg ikke kan hækle så simple ting som en lille klud ...

Findes der råd mod skævhed ?  God og solrig weekend :-)

9 kommentarer:

Fidus sagde ...

Du må nok hekle en maske til i begynnelsen/ slutten av raden, så blir det rett! Jeg gjorde det samme på et teppe, måtte rekke opp ca 40 cm pga skjevhet- hver rad var på ca 1,5 m. Det var ikke morsomt! Skjeve kluter har også sin sjarm, eller?

Ann sagde ...

Har du samme antal masker hele vejen op?
Husker du, at hækle en maske i den sidste løkke, som er dannet af luftmasker på overgangen mellem to rækker?

Vilma sagde ...

Findus :Det nok der det er gået galt - der er en charme ved alting , man skal bare kunne få øje på den - her er det temmelig iøjefalden..hahaha

Ann : Jeg har nok ikke været så flink til at tælle , ej heller har jeg hæklet en maske i sidste løkke ( i alt fald ikke ret tit) så tror da pokker det er blevet skævt..10000 tak for hjælp.

Ann sagde ...

;-)

Snertne sneller og små nøster sagde ...

Det ser ut for meg også som at du har "glemt" den siste maska på omgangen ;-) Jeg pleier å sjekke med jevne mellomrom at det blir beint jeg - så slipper man å rekke opp så langt :-)

God helg og klem fra Siv

"the-Cat-in-the-Yarn" sagde ...

Hej Nina! Kul att du gillade paketet.

Vilken fin blogg och vilka fina saker du gör! Du gillar mormorsrutor ser jag. Jag har precis köpt garn för att virka en väst med mormorrutor. Får se om jag får till det.

Ha det gott i sommarvärmen!:-))/Sanna

Komadyret sagde ...

Hehe, samme problem har jeg, oppdaget at jeg hadde glemt den samme løkken. Men det har vel sin sjarm med en skjev klut også :)

Tovepia sagde ...

Her er nok den siste maske glemt:D Prøv igjen;)

Ha en god fredag og klem fra meg;)

Siren sagde ...

Skjev eller ikke - kul farge:) Men sikkert lurt å huske den ekstra masken i begynnelsen, så du ikke irriterer deg over skjevheten!:)