søndag den 26. december 2010

Farvel juletræ & varmt til hånd og fod.

Søster nåede frem til juleaften med børn og kæreste samt en sæk gaver. Det var kos fra første øjeblik og jeg noterede mig med tilfredshed at børnene var imponeret over juletræet , flot var det da osse , for ikke at tale om størrelsen . Men det drysser , det drysser meget , hverken kat eller jeg kan lide det , så farvel du kære og dyre træ . Nu ligger træ på græsplænen udenfor . Nok om det.


Kulden fortsætter i Danmark  , hvilket fordre varmt til hænder og fødder . Er gået i gang med et par meget uldne lange strømper og votter . Strømper er garn fra Gammelserien , byttede det for den gamle Marius , det er GODT at strikke med . Votter strikkes i garn fra Finland.

Jeg har bestilt støvler fra Norge , julegaven til mig selv , syntes at jeg fortjener disse fantastiske støvler , det har været et hårdt år - både for krop og sjæl . Bare de snart kom ....please mr. postman....

 Håber at alle har haft en dejlig jul sammen med dem som elsker jer .


11 kommentarer:

Elins Strikkeri sagde ...

Hei,hei og fortsatt God Jul. ja her vert det flotte strømper og votter ser eg!! Ha ein god dag, klem:))

Hanne sagde ...

Så fine strikkeprosjekter du har på gang Vilma, og slike sko har jeg også ønnsket meg lenge :D

I'm with Leia sagde ...

Hej, fine støvler du har bestilt, se samme har min tante og hun siger at de er meget dejlige og varme - så da har du noget at se frem til.
Flotte strømper du strikker - er det et norsk mønster? Ligner lidt på nogle jeg fik fra norge nogle år tilbage...

Synnøve Olava sagde ...

Hei Nina, og en riktig God Jul til deg... :O)
Så leit at det dyre flotte treet ditt drysset så mye at du allerede har kastet det ut! Godt å høre at du koser deg sammen med din søster og hennes barn. Så fantastisk flotte både vottene og strømpene blir... :O)

Ønsker deg en fortsatt fin jul og et godt nytt år!

klem

Anonym sagde ...

Merry Christmas and Happy New Year! I really like your knitting)))

Veronica sagde ...

Deilige sokker og votter! Ønsker deg en fortsatt god jul, og ett fantastisk nytt år!:)

Ulla-Bella sagde ...

Kjempeflotte votter. Kan godt forstå at du venter på dine gode og varme selskinnsstøvler:)

emblas-kanel sagde ...

Du er en kløpper med strikkepinnene, og det var nydelige farger du har valgt. Så fint at du har fått tak i støvler, de blir gode og varme :-)
Husk å send meg adressen din så skal jeg sende kalendergaven din.
Klem fra Eva

Snertne sneller og små nøster sagde ...

Hei hei! Tenkte jeg skulle spørre deg om de skoene - om julemanden hadde med et par til deg. Ellers hadde jeg tenkt å foreslå at jeg kunne kjøpe for deg, og ta med meg til København når jeg skal dit i februar :-) Men det ordna seg jo :-D

Ha ei fortsatt fin jul med dine kjære - klem Siv

Daria sagde ...

ah jeg skjønner godt hva du mener,her er det trenåler over alt,jeg fant en i bleien til C en dag:(men min mans tradisjon er at julen skal ut 13 januar,men jeg skal nok vise han en ny tradisjon neste år hvor jeg dukker opp med et plastik tree...

herlige sko,vi må få litt action pics når de kommmer

Anonym sagde ...

hej, jeg faldt lige over din blog. super hyggelig! Hvor bestilte du støvlerne fra? deres hjemmeside? og fik du dem uden problemer?