lørdag den 16. oktober 2010

Votter & Kattejammer

Votter , hende her har farvet garnet og designet mønster , jeg har strikket . Garn er uld fra Finlands får , må være nogle robuste arter , da det som nævnt i andet indlæg er garn med 'substans' i . Det hverken klør eller kradser , faktisk er det så blødt som en barnekind . Jeg er tilfreds både med produktet og resultatet.

Kat har tillagt sig en kedelig vane , den vil have opmærksomhed , ikke at det i sig selv er en forbrydelse , men når kat står og MIAWER meget højt ind i ansigt midt om natten for at blive kælet med , så er det svært at smile.
Kat mangler ingen verdens ting , mange ville formentlig gerne bytte tilværelsen ud med kat . Måske får kat for meget opmærksomhed ? Ligesom med børn , så bliver de utidige og kræver noget konstant....Nå , det går nok i sig selv igen ,mon ikke kat besinder sig og erkender at det ikke nytter at plage om noget om NATTEN .

God Lørdag til alle :-))




29 kommentarer:

Tovepia sagde ...

Så flotte votter!! Da er du klar for kjølig vær;)
Katten din høres jo litt kosesyk ut:D

Nyt helga og klem fra meg;)

Siri @ Strikk og tøys sagde ...

He he, katter går sin egen vei og det er ikke alltid like lett å skjønne hva ønsket er :-)

Riktig god helg fra solskinnsbadet Oslo!

Hanne sagde ...

Kjempe lekre votter Vilma :D

Elins Strikkeri sagde ...

Åååå så flotte votter du har strikka og i nydelige farger!!! Kos deg masse i helga:))

mymlen og my sagde ...

Så nydelige votter du har strikket, de var veldig fine. Så mye du får tid til å lage. Bloggen din er veldig hyggelig å besøke. Jeg hadde også en slik kosete katt, den er borte for flere år siden nå. Den var helt umulig, jeg sov aldri mer enn 2 til 3 timer sammenhangende hver natt, skulle ligge helt opp i ansiktet mitt, tok over hele pyten, slik at jeg nesten ramlet på golvet.
Det var en siam katt, de er visst slik.
Ha en flotters helg og takk for koselige hilsen til Tida og Tante, håper du er bedre, klem fra Mymlen

Astrid sagde ...

Vilka fina vantar. Härliga färger!
Din katt tycker mycket om dig :D

gult hus i svingen sagde ...

nydelige votter, Vilma, de vil holde deg god og varm i vinter:-) Vi har vært på hytta i natt, der snødde det mye. Trærne var tunge av snø:-) Neste gang må vi finne fram skiene:-) Da var det godt å ha ullvotter, ullsjal(fra Wilhelmine) og ullundertøy:-)
Katten høres slitsom ut. Hjelper det å lukke den ut av soverommet? Vi har hund, Labrador retriever, hun sover hele natten:-)Fin lørdag til deg, og katten. Klem fra Trine

Anita Tørmoen sagde ...

Må jo le litt av kosepusen din:) Disse vottene var nydelige, og jeg har tittet inn på siden du linker til:)

hisae sagde ...

Nydelige votter igjen

Babben sagde ...

He-he, kanskje du må strikke en kose-katt til katten din så du får sove i fred... Vottene dine ble kjempefine, og du har jo virkelig fått dreisen på det å strikke TO :-)

Anonym sagde ...

Wilma, beautiful mittens! I also want to connect, but these of course can not)))

Gammel stil sagde ...

Såååå flink du er Vilma :) Kreativ til tusen!!

Klem:)

Citronmoster sagde ...

He, he det en slemmer kat den. Skønne votter :-))

Lea sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Lea sagde ...

Skønne luffer du har strikket.
Min kat har lært mig, at man ikke kan opdrage en kat:-)

Unknown sagde ...

Heisann!
Her hos deg har det skjedd forskjellig ser jeg; både ny header og bilde :o)

Så flotte votter su har strikket og da!! Du imponerer stadig! Jeg har noen selbuvotter som min mor har strikket til meg. Kjenner du til den typen? De er typisk norske :o) Grå/sort og hvit er de som oftest strikket i. Min mor har sikkert mønster om du skulle være interessert :o)

Og takk for støtte og oppmuntring du aller godeste! :o)
Det har ikke blitt mye bloggerunder i det siste, men du skal vite at jeg alltid setter veldig pris på de kommentarene du legger igjen hos meg :o)

Unknown sagde ...

Koppen var det forresten jeg som kjøpte, men jeg fortalte Trym at den egentlig var fra han og at han var glad i meg og virkelig syns at jeg er verdens beste mamma ;o)

Pafrika Og Belkini sagde ...

Aa, det med katten hoeres meget, meget kjent ut!

"Kooos med meg, koos med meg, jeg vil ha kos naaaaa, og bryr meg slett ikke om at du sover, og skal opp tidlig paa jobb i morgen mens jeg bare kan ligge i sengen din aa sove hele daaaagen!"

Slik har mine katter ogsaa vaert, helt til de laerte at det kom sjelden noe godt ut av nattlige tilnaermelser, heller en skvett vann fra glasset paa nattbordet. Jeg er en bedre dyreeier om dagen enn om natten.

Fine votter, du er soeren meg en racer paa strikkingen!

gult hus i svingen sagde ...

and do what you want, running wild...Sang med mye igår. Både hode og hals plager meg en smule idag:-)Artig kveld/natt med mye mimring og gamle kjente:-)

Fortsatt fin søndag til deg, Vilma:-)
Klem fra Trine:-)

Unknown sagde ...

Hei..., nydelige votter!

Min ene katt er også veldig kosete, spesielt om natten. Da våkner jeg gjerne av at han gnur nesten sin mot min nese.... :O)

Ønsker deg en strålende søndag!

emblas-kanel sagde ...

Så nydelige votter!
Takk for koselig kommentar inne hos meg. Har du en oppskrift å anbefale på dansk and? jeg kjøpte et koselig juleblad i Danmark og der stod det om den dagen i november som du nevnte. Har ikke hørt om den før, men skal skrive om det i min julekalender som starter nærmere jul.
Ha en fin søndag du også!

Sidselsidserk sagde ...

Flotte votter Vilma! Jeg tror kanskje katten din er litt bortskjemt....:-)
Kos deg med katten din og ha en flott søndag!

Pernilla sagde ...

Nydelige votter du har strikket!
Ha en fortsatt fin søndag.

Pernilla

G-Anette sagde ...

Nydelig votter!
Og katter er og blir umulig å oppdra ;)

Daria sagde ...

så fine di ble,og får et fint blide av søte deg:)ja disse katter:P vi har en vi å,å han følger med oss over alt,til barnehagen,på jobb og butikken,han står utenfor til vi gjør oss ferdig og blir med hjem igjen,hihi

Snertne sneller og små nøster sagde ...

Herlige votter og stilig header :-)

Fidus sagde ...

Flotte votter- og det minner meg på at jeg må sjekke vottebeholdningen her i huset- det begynner virkelig å bli kjølig nå. Katter er til for å koses med, og en katt kan jo ikke vite at det er natt? Våre katter blir kastet ut av soverommer på kvelden, men har funnet ut at de kan komme seg inn igjen gjennom vinduet- de må bare klatre opp et tre og over et gjerde først. Det er det ikke alltid de gidder. Men det de gidder, det er å ligge på badet å vente på det første menneske som kommer inn på badet- kattene er alltid klare for kos, de.

strikkedilla sagde ...

Kjempefine votter. Klar for høst og vinter nå

Unknown sagde ...

Er det mulig????
Det var da litt av et sammentreff ja :o)
Og nå har jeg 2 ting å glede meg til!

Jeg syntes jo det var altfor langt frem å planlegge treffet i november, men det var så mange som mente de måtte ha laaang frist. Det hjalp jo ikke så mye, men du og Rockefår kommer i alle fall, og det er godt nok for meg :o)

Snakkes SNART!