mandag den 6. september 2010

Hyldest til Sverige

Man skylder Sverige meget , Sverige forsøder nemlig mit liv- hver eneste dag . De ved det næppe - dem over på den anden side af sundet , men tid er kommet til at takke for bl.a  :
  • Knækbrød
  • Husqvarna
  • Ingmar Bergman
  • Lisbeth Salander
  • Volvo
  • Kent
Og så Lisa , som har sendt mig en pakke . Pakke er et resultat af socksgarn bytet . Om jeg er glad...?? Jeg jubler endnu :-)) Udover garn , lå der fine knapper i en lille taske ( Mon Lisa selv har syet den? ) chokolade og et uanmindeligt fint kort , eget design tror jeg. Jeg kunne skrige af glæde , så højt, at de ikke ville kunne undgå at høre mig over på den anden side af sundet . Tak Lisa og Tak Sverige . Altt er bra !!! :-)))

14 kommentarer:

Visa Lisa sagde ...

Åh vad glad jag blir att du tyckte om det!
Ja, jag har sytt det lilla nystansfodralet, som ofta är precis vad som behövs för att hålla luddet ur nystanet. Tack till DIG och till Danmark!

Fru Kahr sagde ...

Sikke en dejlig pakke:-)

Pafrika Og Belkini sagde ...

Fin gave fra en skikkelig grei svenske!

Nå det er sagt, har jeg en Saab jeg GODT kunne tenke meg å returnere... (hvis de nå fortsatt lages Sverige. Hvis ikke får dere ha meg unnskyldt!)

Fin mandagskveld til både dansker og svensker!

Tovepia sagde ...

Ja, vi fungerer godt sammen her i Skandinavia, Heldig er du;)
klem fra meg;)

cille sagde ...

Heldige deg som har fått så flott en pakke i posten, alltid koslig det! Ja svenskene får til mye, men vi er vel ikke helt borte vi nordmenn heller vel...? Ha en fortsatt fin fin uke..Klem...

Daria sagde ...

hihi ja vi liker svergie:)ikke minst for den gode husmanns osten,men jeg liker godt danmark og,snart skal jeg til Køben og da skal jeg hamstre salft flasker med hyllblomst,det har vi nemlig ikke her men det er så deillig:)

Ann sagde ...

Ih, altså, hvor er det altså en god ide med de der byttearrangementer. Jeg har også prøvet det engang, og jeg blev lige så glad og overrasket, som du.
Og når man så tænker på de voldsomme svenske portopriser, som du jo også viser på billedet, så bliver man jo endnu mere taknemmelig.

Unknown sagde ...

Så gøy!!!
Pakker med ekstra overraskelse i posten er jo bare fantastisk stas!!! Det har jo jeg også fått erfare :o)

Må også takke for alltid kosleige hilsner søte du! :o)

Citronmoster sagde ...

Det er da en dejlig pakke du der har fået :-)

Sidselsidserk sagde ...

Så heldig du har vært - ikke rart du skriker av glede:-)Landegrenser er uvesentlig her i bloggland vettu.

Kos deg.

Snertne sneller og små nøster sagde ...

He he he - du har virkelig sansen for söta bror du ;-) Så artig å få pakke med så mye fint i posten da :-D Ble forresten veldig glad da du skrev at du hadde savna innlegg fra meg :-)

Ha en fin kveld og klem fra Siv

Unknown sagde ...

Hei igjen snuppa!

Jeg har problemer med å sende mail direkte fra min maskin, for da må jeg opprette en ny mailadresse og det har jeg virkelig ikke bruk for. Det finnes en lang og kjedelig forklaring på det men hovedaken er at det hadde vært flott om du kunne sendt mail til meg, for da går det greit for meg å svare :o)

jeo74@msn.com

Klem Namaste

Eva S sagde ...

Hjärtligt tack för det härliga garnet och de fina disktrasorna!Bild finns på min blogg http://evsi.blogspot.com

Anonym sagde ...

jetez un coup d'œil à ce site Gucci Dolabuy voir le site de l'éditeur Goyard Dolabuy cliquez ici maintenant Dolabuy Gucci