torsdag den 19. august 2010

Man kan slet

Ikke lade være med at blive glad når øjet spotter denne fabelagtige lille dåse :-))
Den er blot een af mange som har ophold i mit hjem

Jeg har stor respekt for mennesker der gør sig umage med f.eks at dekorere en lille ting som denne ,
bare for at øjet der betragter kan frydes :-))

Jeg samler på disse små skatte , samler du på noget ?

13 kommentarer:

Betty Margrethe Larsen sagde ...

Enig....fin fin dåse, med en hel masse "liv".
Jeg kan også have en svaghed for, gamle dåser.
Det ser ud til, at jeg samler på vaser....har nemlig lige købt en, så nu har jeg to, af denne vase, blot forskellige farver. Kan ses på min blog senere!

Snertne sneller og små nøster sagde ...

For en fin boks :-) Det er så mange gamle fine bokser rundt omkring, og det har slett ikke noe å si om de er litt bulkete, eller at det vises at de har vært i bruk :-D

Jeg samler på fingerbøll og bjeller - det kommer nok et bloggeinnlegg om dem en gang ;-)

Ha en fin kveld og klem fra Siv

Ulla-Bella sagde ...

Kjempefin boks. Jeg samlet på eggeglass før, og glassfrukter, og salt og pepperbøsser, og griser i alle varianter, og dyrefigurer i tre, - men nå samler jeg bare på garn og ull:D

Namaste sagde ...

Jeg samler på myyye, blant annet slike nydelige bokser :o)

Samlingen økte betraktelig etter ferien min i Danmark i sommer ;o)

Pafrika Og Belkini sagde ...

Hei Vilma!
Tusen takk for følge, kommentar og ikke minst lakrispipe! Jeg elsker jo lakris! Lakrispiper med rosa strøssel må alltid med hjem fra Danmarksferier. Nam!

Nå fikk jeg lyst på lakris...

Jeg har bladd meg nedover og sett på alt det fiine du har laget - og jeg innser at jeg må jo bare lære meg å hekle! Jeg VET jeg kommer til å like det nemlig, og ser meg selv i sofaen med te og hekletøy, istedenfor de evinnelige strikkepinnene. Det blir så fin struktur i hekleting!

Da gjenstår bare å finne en gammel dame som kan lære meg...

Fin kveld til deg!

Forresten, hva jeg samler på... Hm. Det første som faller meg inn er strikkejakker, og kopper. Man kan aldri ha for mange strikkejakker, spør du meg! Føler det begrenser seg litt mer med kopper, men jeg har uansett ikke latt plassmangel og stappfulle skap stoppe meg hittil!

Elins Strikkeri sagde ...

For ein herlig boks du har fått til samlinga di!! Eg samler på keramikk kopper i ulike farger og fasonger.. Når eg er på tur er den kjekkaste plassen å besøke ein keramikkbutikk/verksted... og så garnbutikker da.... Ha ei flott helg:))

Veronica sagde ...

Dette er skatter ja! Utrolig flott boks!!:) Er nå spent på om det er blitt noen pixielue på deg?:D

lena sagde ...

Beklager at jeg har brukt så lang tid på å svare, klart du kan være med på en kopp med garn:) Skriv inn epostadressen din i innlegget mitt.) Koselig!

cille sagde ...

Ja her var det mye fint å se av både bokser, ugler og mye annet siden sist jeg var innom! Kjekkt å ha noe å samle på da. Tusen takk skal du ha for at du vil hjelpe meg med å se etter roseting til mitt nye skap, det setter jeg stor pris på! De har sikkert andre ting enn her hjemme i Norge også...spennende! En riktig god helg til deg! Klem...

emmy sagde ...

Det er en meget smuk dåse. Sikke et fint motiv.

Jeg kan godt forstå du er samler af dåser, de kan bruges til mange ting :)

Tovepia sagde ...

Skjønner du samler på disse, for de var flotte!
Jeg er ingen samler av noe slag, men har samtidig problemer med å kvitte meg med saker og ting, så det kan jo fort se ut som jeg samler:D

ha en flott helg og klem fra meg;)

Citronmoster sagde ...

Skøn dåse. Om jeg samler? JA! Har lige tømt vores stue (vi er ved at male) og lige nu ville jeg ønske at jeg ikke var samler :-))

Namaste sagde ...

Heisann,
Nå skrive eg te alle så har kommentert på mitt forslag om BLOGGTREFF for å fortella at eg har fastsatt dato for treff te 5-7 november :o)